Bu Yaz Herkesin Çenesi Düşecek

Frito Lay Türkiye’nin yeni kampanyası başlamadan telefonlarınızın şarjının dolu olduğundan emin olun! Çünkü , , Doritos, ve paketlerinden toplam 14 milyon Turkcell kontörü çıkıyor.

Frito Lay Türkiye, milyonlarca /dakika dağıtacağı yeni bir başlatıyor. kapsamında tüketicilere toplam 14 milyon Turkcell /dakikası hediye edilecek.
Kampanya süresince Lay’s, Ruffles, Doritos, A La Turca ve Çerezza’nın tüm süper ve parti boy paketlerinden 10 kontör/2,5 dakika çıkıyor.

Frito Lay Türkiye, bu kampanya ile sıra dışı bir uygulamaya da imza atıyor. Kampanyanın duyurulduğu reklam filminde, aralarında orta ve üst düzey yöneticilerin de yer aldığı Frito Lay Türkiye çalışanları oynuyor. Reklam filmi, bir şirketin çalışanlarının, şirketin reklam filminde gerçek kimliklerinden sıyrılarak oyuncu olarak yer alması açısından ilk olma özelliği taşıyor.

{lang: 'tr'}



Leave a Reply

Yeni yorumları e-posta aracılığıyla bana bildir. Ayrıca yorum yapmadan da abone olabilirsiniz.